Hakkımızda

Atatürk Üniversitesi Senatosunun 12.07.2019 tarih ve 11/81 sayılı kararıyla kurulmuş olan Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü, kurulduğu günden itibaren Atatürk Üniversitesi bünyesinde yayın yapan bilimsel dergilerin ulusal ve uluslararası standartlara ulaşması için " Atatürk Üniversitesinin Ulusal ve Uluslararası Bilime Açılan Kapısı" sloganıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Misyon

Üniversitenin Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm çalışmalarının uluslararası boyuta taşınmasını sağlamak ve Ülkemizin gerek bölgesinde gerekse dünyada bilim ve teknoloji lideri olma adımlarına ivme kazandırmaktır.

Vizyon

Bilimsel dergiler aracılığıyla Üniversitenin tanınırlığını artırmak, mevcut dergilerin yayın standartlarını yükselterek üst düzey endekslere girmelerini sağlamaktır.

Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Personeli