Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

HAKKIMIZDA

Atatürk Üniversitesi Senatosunun 12.07.2019 tarih 11/81 sayılı kararıyla kurulmuş olan Atatürk Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü, kurulduğu günden itibaren Atatürk Üniversitesi bünyesinde yayın yapan bilimsel dergilerin Ulusal ve Uluslararası standartlara ulaşması için “Atatürk Üniversitesinin Ulusal ve Uluslararası Bilime Açılan Kapısı” sloganıyla çalışmalarına devam etmektedir.

KOORDİNATÖRLÜK MİSYONU

Üniversitenin Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm çalışmalarının uluslararası boyuta taşınmasını sağlamak ve Ülkemizin gerek bölgesinde ve gerekse dünyada bilim ve teknoloji lideri olma adımlarına ivme kazandırmaktır.

KOORDİNATÖRLÜK VİZYONU

Bilimsel dergiler aracılığıyla Üniversitenin tanınırlığını artırmak, mevcut dergilerin yayın standartlarını yükselterek üst düzey indekslere girmelerini sağlamaktır.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL DERGİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNETİM EKİBİMİZ

Prof. Dr. Mustafa Sinan AKTAŞ

Bilimsel Dergiler Koordinatörü

Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Erzurum